Parket onderhoud

Een parketvloer gaat lang mee. Door regelmatig onderhoud blijft de vloer langer mooi. Wij geven gratis advies en hebben alle onderhoudsmiddelen op voorraad. Is uw vloer aan een onderhoudsbeurt toe, dan bent u bij ons aan het juiste adres!! Wij schuren, lakken, olieën, frezen, en logen de vloer met vakkundig materiaal en veel kennis van zaken. Er zijn u al vele tevreden klanten voorgegaan!! Wij besteden de nodige zorg en aandacht aan uw vloer, dit maakt echter dat wij niet de goedkoopste zijn, maar wel de beste!! Wij maken altijd een vrijblijvende offerte en komen altijd naar uw vloer kijken!!

Wij zijn hèt adres voor onderhoudsadvies!!
Wij zijn gespecialiseerd in:
Bona, Woca, Osmo, Floorservice, Leha, Marty, Pallmann, Finish care, Aquamarijn, Meister, Quick-step.
Het is erg belangrijk om niet alles door elkaar te gebruiken!

Olievloeren

Houten vloeren die u in de olie heeft zitten van een bepaald merk, dienen ook in deze lijn te worden onderhouden, dwz. heeft u de Woca Masterolie op de vloer gezet, gebruik dan de Wocazeep, intensiefreiniger en onderhoudsolie voor de vloer.

“Vergeet nooit om de vloer vóór het olieën eerst intensief te reinigen!!
Zo komt de olie in de plank..” (en niet op de zeeplaag….)

Lakvloeren

Lakvloeren worden gezogen en gedweild in het wekelijkse schoonmaakplaatje. Als u bij ons de vloer koopt, geven wij altijd een goed onderhoudsproduct kado. Wij verkopen alleen producten die uw lakvloer niet aantasten. Let wel op dat u bij hetzelfde product blijft, zodat u een optimaal resultaat houdt. Verschillende producten door elkaar gebruiken raden wij sterk af, dit kan een dof of zeer glimmend resultaat geven!! Gebruik helemaal geen groene zeep, u zult zien dat uw vloer veel vuil aan gaat trekken en steeds viezer wordt! De schoonmaak produkten voor lakvloeren zijn er vanaf € 6,00
Bij lakvloeren geldt dit voor de polish, die jaarlijks over de laklaag aangebracht dient te worden. Dit voorkomt vroegtijdige slijtage van uw laklaag. Heeft u plekken die intensiever worden belopen, dan kunt u deze zones vaker in de polish zetten! Houdt u zich bij één polish, welke de leverancier van uw vloer adviseert, het kan voorkomen dat een polishlaag op een ‘vreemde’ polish delamineert!! Kijk uit met produkten met een rijke siliconentoevoeging, de vloer gaat er erg van glimmen en u komt er nooit meer vanaf!
Ook zijn de polishmerken in kracht verschillend, vraag hier naar bij ons in de showroom.
Wij verkopen Bona polish, Bona D-509, Leha polish, Finish care voor de Marty lakvloeren (=Pallmann).
Wij kunnen veel merken leveren, heeft u een ander merk, vraagt u er gerust naar!

Laminaatvloeren

Laminaatvloeren dient u goed te zuigen, zodat stof en vuil verwijderd worden, (vooral zand gaat op den duur schuren) vervolgens wekelijks met een lauw sopje en een klein beetje laminaatreiniger toevoegen de vloer met goed uitgewrongen doek zo droog mogelijk dweilen.
Laminaatreinigers gebruiken zonder wasbestanddeel, deze zijn bij uw parketspeciaalzaak te koop voor € 10,00 per fles……u doet er heel lang mee omdat deze super geconcentreerd zijn!!! De meeste laminaatreinigers bevatten nl. een soort glansmiddel en dat wilt u niet op uw laminaatvloer, want u ziet er vervolgens ALLES op!! Blijf gewoon bij een goed merk, dan houdt u het mooiste resultaat èn een mooie schone vloer!!
Wij helpen u graag, wij geven u een onafhankelijk, passend en vakkundig advies!!
Kom daarom gerust eens langs in onze showroom!!

 

Meer weten over ons?

Wilt u meer weten over ons of heeft u nog vragen? Mail ons dan of bel: 0596-617076 voor een vrijblijvend adviesgesprek. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze uitgebreide showroom aan de Rondeboslaan 2 in Farmsum (Delfzijl).

Timmerbedrijf Dusseljee

Rondeboslaan 2
9936 BK Farmsum/Delfzijl

Tel: 0596-617076

Contact opnemen