Over ons

Timmerbedrijf * Deuren * Parket

Dusseljee is al meer dan 50 jaar gevestigd in Farmsum. Een timmerbedrijf waar vakmanschap en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Het bedrijf is opgericht door Jans zijn ouders. Jans Dusseljee heeft naast MTS Bouwkunde ook alle benodigde aannemerspapieren, en samen met Alike hebben ze het in 25 jaar opgebouwd tot een mooi en bloeiend timmerbedrijf en eigentijdse showroom met deuren en vloeren!

Als timmerbedrijf verbouwen en onderhouden wij uw woning.

Voor het bespreken van uw bouwplannen of veranderen van de woning maken wij graag een afspraak bij u thuis en ontvangt u een vrijblijvende offerte! (afspraak ook in de avonduren!)

Wij leveren en monteren maatwerk in deuren, kozijnen, vloeren, trappen, gevelbekleding, dakgoten, maar ook het schuren van uw vloer.

In de showroom vindt u de nieuwste trends in houten vloeren, laminaat en pvc, maar ook deuren, plinten, deurbeslag en onderhoudsproducten!

Wij zijn dealer van: Albo deuren, Weekamp deuren, Dennebos flooring, Lamett, Stockwood, Quick-step, Meister, Douwes Dekker, Balterio en Deurbeslag.nl

Alles onder 1 dak, dit wordt uit ervaring als zeer prettig gevonden!
Wij helpen u graag en wensen u veel woonplezier!

 

Meer weten over ons?

Wilt u meer weten over ons of heeft u nog vragen? Mail ons dan of bel: 0596-617076 voor een vrijblijvend adviesgesprek. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze uitgebreide showroom aan de Rondeboslaan 2 in Farmsum (Delfzijl).

Timmerbedrijf Dusseljee

Rondeboslaan 2
9936 BK Farmsum/Delfzijl

Tel: 0596-617076

Contact opnemen