Quick-step

Quick-Steps Livyn is een collectie luxe vinylvloeren die de natuurlijke uitstraling van hout of steen combineert met alle praktische voordelen van vinyltegels.

Quick-Steps Livyn

STIJLVOLLE DESSINS
Livyn vinylvloeren zijn in een grote variëteit aan kleuren en dessins verkrijgbaar: ‘Balance’ in plankenvorm en ‘Ambient’ in tegelformaat.

ZACHT, WARM EN WATERDICHT
Een Livyn vinylvloer is buitengewoon stil om op te lopen en 100% waterdicht: de ideale vloer voor keukens en badkamers.

GEMAKKELIJK TE LEGGEN
Dankzij het gepatenteerde Uniclic Multifit for Livyn systeem kan je Livyn vloer overal snel en gemakkelijk worden gelegd. En omdat luxe vinyl ook heel dun en flexibel is, kan het zelfs op je bestaande vloer worden aangebracht.

LEVENSLANGE KWALITEIT
Een met de ‘Scratch Guard’ en ‘Stain Guard’ technologie verzegelde toplaag beschermt Livyn vinylvloeren tegen vuil, vlekken en krassen en zorgt ervoor dat je ze gemakkelijk kunt schoonmaken. Bovendien krijg je 20 jaar garantie op alle Livyn vloeren.

Quick-step sortering

LIVYN AMBIENT CLICK
Ambient Click is een collectie prachtige vinyltegels met een expressieve, tactiele structuur en fascinerende kleurvariaties. De tegels met v-groef scheppen een ruim perspectief en versterken het authentieke tegeleffect. Dankzij het gepatenteerde ‘Uniclic Multifit for Livyn’ kliksysteem zijn de Ambient Click vloeren snel en gemakkelijk te plaatsen.

LIVYN AMBIENT CLICK PLUS
Ambient Click Plus is een collectie extra duurzame vinyltegels met een expressieve, tactiele structuur en fascinerende kleurvariaties. Ze zijn de perfecte keuze voor drukke omgevingen met veel voetverkeer. Dankzij het gepatenteerde ‘Uniclic Multifit for Livyn’ kliksysteem zijn de Ambient Click+ vloeren snel en gemakkelijk te plaatsen.

LIVYN AMBIENT GLUE PLUS
Ambient Glue Plus is een collectie extra duurzame vinyltegels die speciaal ontworpen zijn voor een gelijmde plaatsing. Ze zijn de perfecte keuze voor drukke omgevingen met veel voetverkeer.

Lengte: 130 cm – Breedte: 32 cm
Dikte: 4,5 mm

LIVYN BALANCE CLICK
Balance Click is een collectie van 16 mooie plankenvloeren met het gepatenteerde ‘Uniclic Multifit for Livyn’ systeem voor een snelle, gemakkelijke plaatsing. De panelen met v-groef scheppen een ruim perspectief en versterken het authentieke plankeffect.

LIVYN BALANCE CLICK PLUS
Balance Click Plus is een collectie van 16 extra duurzame vinylplanken met het gepatenteerde ‘Uniclic Multifit for Livyn’ systeem voor een snelle, gemakkelijke plaatsing. De panelen met v-groef scheppen een ruim perspectief en versterken het authentieke plankeffect.

LIVYN BALANCE GLUE PLUS
Balance Glue Plus is een collectie van 16 extra duurzame vinylplanken die speciaal ontworpen zijn voor een gelijmde plaatsing. Ze zijn de perfecte keuze voor drukke omgevingen met veel voetverkeer.

Beschrijving
Lengte: 125,1 cm – Breedte: 18,7 cm
Dikte: 4,5 mm

NIEUW! ALPHA PVC

Als je op zoek bent naar een vloer die stijl en functionaliteit te over heeft, dan is Alpha PVC een aanbod dat je niet kan weigeren. De ultrasterke kern en de unieke toplaag beschermen tegen vlekken, krassen en stootschade, terwijl het innovatieve kliksysteem zorgt voor de meest watervaste vinylvloer ooit. Alpha PVC is bovendien perfect geschikt voor renovaties en kan op vrijwel elke ondergrond, regelmatig of onregelmatig, geplaatst worden.

Meer weten over ons?

Wilt u meer weten over ons of heeft u nog vragen? Mail ons dan of bel: 0596-617076 voor een vrijblijvend adviesgesprek. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze uitgebreide showroom aan de Rondeboslaan 2 in Farmsum (Delfzijl).

Timmerbedrijf Dusseljee

Rondeboslaan 2
9936 BK Farmsum/Delfzijl

Tel: 0596-617076

Contact opnemen