NIEUW! ALPHA PVC UNICLIC

Innovatieve waterdichte technologie

Water op de vloer gemorst? Je hoeft niet in te zitten over opstaande randen of gezwollen planken. Alle componenten van Alpha PVC zijn 100% waterbestendig.

Bovendien sluit onze waterdichte Hydroseal-technologie, in combinatie met het Uniclic- of Unizip-systeem, de groeven tussen je planken en tegels helemaal af. Hierdoor is de vloer volledig waterdicht en kunnen er zich geen vuilresten of bacteriën nestelen in de ondervloer.

Natuurgetrouw dessin

De natuurlijke knopen, de houtnerven en de steenstructuur van je Alpha PVC-vloer zijn zo authentiek dat je je ogen haast niet kunt geloven. Dankzij onze revolutionaire technologie heeft Alpha PVC een authentieke dieptestructuur die het oppervlak super natuurlijk maakt. Alle prestaties die je van pvc mag verwachten, gecombineerd met onze superieure, gedetailleerde dessins.

Extra matte afwerking

Thuis moet iedereen zichzelf kunnen zijn: van kinderen die spelen en rondrennen tot plezierige familiebijeenkomsten en huisdieren die gewoon hun ding doen. Onze hoogwaardige vernis zorgt voor een prachtige matte uitstraling. Bovendien zijn onze vloeren uitstekend bestand tegen vlekken en krassen. Je moet dus zeker niet inboeten aan prestaties of schoonheid.

Dessins om te inspireren

Je wilt dat je huis er netjes uitziet en dat weten wij. De nieuwe collecties van Alpha PVC zullen je dan ook inspireren. Of je nu houdt van natuurlijk ogende parketplanken, gedurfde tegels in speelse kleuren of een tapijtlook, onze Alpha PVC-collectie heeft de perfecte vloer voor jou.

Meer weten over ons?

Wilt u meer weten over ons of heeft u nog vragen? Mail ons dan of bel: 0596-617076 voor een vrijblijvend adviesgesprek. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze uitgebreide showroom aan de Rondeboslaan 2 in Farmsum (Delfzijl).

Timmerbedrijf Dusseljee

Rondeboslaan 2
9936 BK Farmsum/Delfzijl

Tel: 0596-617076

Contact opnemen