De MEISTER-parketvloeren weten van wanten. Ons parket is uitgerust met een extreem vormstabiele HDF-tussenlaag en zeer goed passende klikverbindingen. Daardoor gaan deze parketvloeren bijzonder lang mee en zijn ze eenvoudig te leggen. Maar niet alleen de degelijke kwaliteit van het kant-en-klaar-parket spreekt voor zich, maar ook de speciaal geselecteerde houtsoorten als eiken, esdoorn, beuken, essen, lariks, iep en noten, plus de oppervlaktebehandeling van de MEISTER-parketvloeren. Geolied, geborsteld, gekalkt of geloogd – MEISTER parket staat voor optimale kwaliteit.

Lindura – een sterk karakter.

Niets is zo krachtig als een idee, waar de tijd rijp voor is. Met Lindura® presenteert MEISTER nu weer een innovatie die het bedrijf zelf heeft ontwikkeld. De Wood-Powder-technologie verandert daarbij een normale houten vloer in een unieke houten hightech-vloer. Deze wereldprimeur combineert toplagen van echt hout met Wood-Powder en is opnieuw een voorbeeld van het enthousiasme waarmee wij steeds weer nieuwe vloeren ontwikkelen.

De toplagen van echt hout met hun rijkdom aan scheuren, knoesten en poriën bieden de beste voorwaarden voor een blijvende verbinding met het natuurlijke materiaal van Wood-Powder. Het resultaat zijn levendige tot rustieke, geborstelde en natuurgeoliede landhuisplanken met een fascinerende, tot nu toe ongekend optiek en een opmerkelijke stevigheid – precies wat echte karakters onderscheidt.

Lindura® staat voor duidelijke oorspronkelijkheid, want door de unieke productiemethode worden knoesten, scheuren en houtporiën bijzonder benadrukt. Natuurgeolied en met een rijk kleurenspel is elke plank op die manier een begroeting uit de natuur en door de fijne Wood-Powder is Lindura® niet alleen stevig, maar vanuit elk oogpunt ook uniek componenten.

  • 1-Strook (landhuisdeel)
  • 7 Rustieke natuurgeoliede oppervlakken, met onregelmatig gevormde V-voeg aan de lange zijde en kopse microvoeg
  • 5 Levendige natuurgeoliede oppervlakken, met V-voeg aan de lange zijde en kopse microvoeg
  • Kliksysteem: Masterclic Plus
  • MEISTER-garantie* 20 jaar bij woongebruik
  • Dikte: 11 mm
  • Dekmaat: Eiken: 2600 × 320 mm | 2200 × 270 mm Lariks: 2600 × 320 mm

Zon, zee, strand en een sterke houten vloer

Ben je op zoek naar een houten vloer, die intensief kan worden gebruikt? Bij strandbar De Dam in Zeeland hebben ze een prachtige houten vloer gespot, die opgewassen is tegen de grote hoeveelheden zand die dagelijks naar binnen worden gelopen. Deze Lindura vloer van Meister met kasteelplankformaat is onderhoudsvriendelijk en onderstreept de natuurlijke ambiance van de design Beach Bar.

Neem voor meer informatie contact met ons op voor de mogelijkheden.

Timmerbedrijf Dusseljee

Rondeboslaan 2
9936 BK Farmsum/Delfzijl

Tel: 0596-617076

Contact opnemen